×
Claudiu Mare - mastru lutier


Acasă Despre Instrumente Contact
Arta sunetului,
făcută cu pasiune.


Vioara este un instrument cu suflet, care prin vibrațiile sale cântă o melodie ce poate să mângâie simțurile și să emoționeze inimile ascultătorilor.În atelierul meu din Reghin puteți vedea instrumente construite de mine, puteți beneficia de reglarea instrumentelor dumneavoastră personale sau repararea lor.

Obiectivul principal este obținerea celui mai bun sunet și al celui mai bun reglaj pentru fiecare instrument în parte, în același timp cu setări care țin de ușurința de a cânta și de a manevra instrumentul.


Măiestrie și lemn de rezonanță din Munții Carpați
de cea mai bună calitate

Mare Claudiu - maestru lutier

Instrumente Claudiu Mare:

Sunt instrumente construite în întregime de mână, din lemn uscat natural peste 30 de ani, din paltin și molid de rezonanță din Munții Carpați, specii lemnoase despre care știm că alături de cele din Bosnia și Italia sunt printre cele mai apreciate în construcția instrumentelor cu coarde.

Lăcuirea se face de regulă cu lacuri pe bază de ulei, cu pigmenți naturali, iar accesoriile și corzile sunt de o diversitate menită să acopere o arie mare de preferințe.

Se pot executa culori, nuanțe diferite în funcție de preferințele clienților, de asemenea unele detalii de formă, mărime și alte date tehnice pot fi stabilite împreună.
Instrumente muzicale - viori - maestru lutier Mare Claudiu